‘t Waar 29 april 2023

Beste liefhebber van de kunsten

Exposities

Ann’s Art

Dit maal wil ik u graag uitnodigen een kijkje te nemen in galerie Ann’s Art gehuisvest in Vos interieur in Maupertuus/ Groningen.
Momenteel is daar de expositie te zien ‘bevangen door het Groningse landschap’, een duotentoonstelling van Peter Meijer en ondergetekende t/m 13 mei 2023.

Friesscheepvaartmuseum Sneek

Een groepstentoonstelling met de titel: ‘Water, wind en wolken’ van 30 juni tot 30 september 2023.

Museum de Oude Wolden

‘Gronings Duuster’ een vervolg op de eerdere tentoonstelling ‘Gronings licht’ in het Museum de Oude Wolden in Bellingwolde. Deze duurt van 24 september tot 14 februari 2024. Ook dit is een groepstentoonstelling.

Atelier

Na een paar jaar in 2 fijne tijdelijke ateliers gewerkt te hebben, heb ik sinds april een lichte, ruime, permanente plek gevonden aan de Korengarst 10 in Noordbroek, op fietsafstand van huis. Ik heb er inmiddels mijn eerste streken gezet en het bevalt me goed.
Het atelier is gehuisvest in een spiksplinternieuwe boerderij die de oude Fennaheerd, zwaar beschadigd door de aardbevingen, vervangen heeft. Een bos vlakbij, naast het open landschap, ik kan voorlopig vooruit…..
Mocht u een blik willen werpen in dit nieuwe atelier, er komt op een nog nader te bepalen tijdstip een open middag, dan zie ik u graag.

Eerst aan het werk!

Een vriendelijke groet,
Maike van der Kooij
Email Marketing Powered by MailPoet