‘t Waar 26 oktober 2020

Beste liefhebber van de kunsten,

Dit maal een korte nieuwsbrief, waarin ik u vooral wil uitnodigen om komende maanden eens een kijkje te nemen in het Koetshuis van de Fraeylemaborg. Daar is een overzicht te zien van recent en wat ouder werk.

Atelier

• Zoals u waarschijnlijk weet heb ik mijn oude atelier in de stad verruild voor een heerlijk atelier in Slochteren, niet ver van de Borg. De verhuizing bleek stimulerend en de plek nodigde uit om het ‘besloten landschap’ te onderzoeken. Met andere woorden; ik loop regelmatig over het landgoed de Fraeylemaborg en ook de Baggerputten zijn fijn om door te dwalen.

• Naast de landschappen werk ik tevens aan het project waarin de oud bewoners van ‘Woonoord Carel Coenraad’ centraal staan. Het was de bedoeling dat het project eind 2020 afgerond zou worden, maar vanwege Corona vervielen de bezoeken en interviews. De presentatie zal nu op een later tijdstip plaatsvinden (maart / april 2021?).

Expositie Koetshuis Fraeylemaborg

Graag nodig ik u uit om komende maanden een bezoek te brengen aan het koetshuis van de Fraeylemaborg. Ik exposeer daar van 30 oktober tot en met 27 februari 2021. Vanwege Corona is er geen opening, ruimte des te meer, zodat u in alle rust het werk kunt bekijken en daar gaat het uiteindelijk om.

Openingstijden: dinsdag tot en met vrijdag van 10 tot 17 uur; zaterdag & zondag en feestdagen van 10 tot 17 uur.

Hoofdweg 30 Slochteren
www.fraeylemaborg.nl
0598-421568

Vergeet niet uw museumjaarkaart mee te nemen.